Când NU este bine să te tatuezi? - Badass Tattoo Bucharest

Când NU este bine să te tatuezi?

Când NU este bine să te tatuezi?

Dorința de a ne tatua ne găsește pe toți în momente diferite.
Ideile apar fără a vă consulta programul. Din păcate, este posibil ca unele circumstanțe să nu fie ideale pentru a vă face un tatuaj. În primul rând, pot exista boli sau alte afecțiuni fizice care ar împiedica ca tatuajul să se vindece corespunzător, spre exemplu. Din considerație pentru sănătatea clienților, majoritatea saloanelor nu vă vor tatua dacă aveți anumite afecțiuni.
Atenție! În al doilea rând, alegerea de a ascunde istroicul medical artistului dumneavoastră tatuator înainte de programare s-ar putea dovedi o decizie care poate afecta direct sănătatea. Ce v-ar putea împiedica să vă tatuați?

 

Sarcina sau Alăptarea

Saloanele de renume nu vor tatua niciodată o clientă însărcinată sau care alăptează, deoarece în cazul oricărui tatuaj există întotdeauna riscul de infecție. Odată cu sarcina și alăptarea, aceste riscuri ar fi transmise și asupra bebelușului clientei. În copilărie, aceste riscuri sunt, cu atât mai mari, deoarece sistemul imunitar nu este la fel de puternic. În plus, nașterea unui copil provoacă o mulțime de schimbări în organism. Multe saloane impun clienților să aștepte cel puțin șase luni după naștere sau după înțărcare, uneori chiar mai mult.
În acest fel, corpul are suficient timp pentru a se recupera și a reveni la normal, astfel încât să fie gata să reziste și să vindece un tatuaj în mod corespunzător.

Diabetul

A avea diabet nu te împiedică să fii tatuat.
Înseamnă doar că ai o mulțime de lucruri de luat în considerare și de abordat în prealabil. Preocuparea principală este timpul mai lung de vindecare. Tatuajele sunt o rană deschisă, deoarece acul străpunge pielea de mii de ori pe minut. Perioadele de vindecare mai lungi înseamnă că rana (tatuajul) va fi mai expusă bacteriilor și infecțiilor.
Timpul de vindecare nu este la fel de lung pentru cei cu diabet bine controlat. În plus, anumite zone ale corpului cu circulație proastă sau neuropatie vor avea, de asemenea, timpi lungi de vindecare. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă gândi la un tatuaj, pentru a vă menține diabetul sub control înainte, în timpul și după tatuaj.

Psoriazis

Afecțiunile cronice ale pielii pot prezenta riscuri unice pentru tatuaj.
Există câțiva posibili factori declanșatori pentru crizele de psoriazis, cum ar fi medicamentele, stresul, alergiile, vremea, bolile sau răcelile și rănile / tăieturile pielii – cum ar fi tatuajele. Psoriazisul nu exclude posibilitatea de a te tatua. În primul rând, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă sunteți un candidat bun pentru tatuaje. Nu ar trebui să te tatuezi în zonele care se inflamează în mod regulat, iar artistul tău nu ar trebui să tatueze pe, sau în apropierea unei erupții.
De asemenea, este important să luăm în considerare „fenomenul Koebner”. Acest lucru determină apariția de noi erupții în zonele cu traume sau răni anterioare. Erupțiile de pe tatuaje noi executate le pot face să se vindece greșit sau să ia mai mult timp pentru a se vindeca.

Eczeme

Există diferite tipuri de eczeme.
Cei care au rareori erupții, sau cei care au erupții mici sunt candidați mai buni pentru a fi tatuați. În timp ce aceia cu eczeme frecvente, mari și severe ar trebui să discute cu medicul lor înainte de a vorbi cu un salon de tatuaje. Persoanele cu eczeme pot avea pielea mai sensibilă, ceea ce ar putea duce la reacții alergice la pigmenții din cerneala pentru tatuaje. Procesul în sine are șansa de a provoca iritații sau erupții ale pielii – deoarece pielea este perforată de mii de ori și particule străine (cerneală) se depun sub piele pentru a crea un design. Dacă noul tău tatuaj declanșează o erupție, riscă să nu se vindece bine și să prelungească timpul de vindecare – ceea ce îl face și mai vulnerabil la infecții.

Boli ale sângelui

Există mai multe tipuri diferite de tulburări sau afecțiuni legate de sânge. Unele dintre ele provoacă sângerări excesive sau probleme de coagulare, ceea ce nu este ideal pentru tatuaj. Cei cu boli ale sângelui pot fi refuzați de saloane din cauza riscurilor pe care le prezintă tatuarea. Tulburările de sânge ar putea reduce vizibilitatea artiștilor sau ar putea face ca șablonul să se șteargă prea devreme, compromițând designul și chiar diluând sau să eliminând o parte din cerneala de tatuaj. Acest lucru înseamnă că artistul tatuator ar trebui fie să treacă peste aceste zone de mai multe ori, provocând mai multe traume pielii – sau să încheie ședința cu totul. De asemenea, tulburările de sânge pot însemna că tatuajele se vor vindeca greșit.

Anumite medicamente

Anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele, ar împiedica șansele de a fi tatuați.
Artiștii nu îi vor tatua pe cei care iau astfel de pastile, deoarece pot provoca sângerări excesive. Cei care iau medicamente în urma unui transplant de organ nu ar trebui să fie tatuați până la consultarea medicului din cauza șanselor mai mari de infecții, aceștia fiind imuno-compromiși. Chiar și unele medicamente pentru acnee prezintă riscuri atunci când vă tatuați, deoarece fac pielea incredibil de sensibilă, provocând un nivel crescut de durere și disconfort. Este imperativ să discutați cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteți sigur cum vă va afecta medicația.

Concluzie

Deși acestea nu sunt toate condițiile care ar trebui împlinite, ele sunt unele dintre cele mai comune în rândul clienților din saloanele de tatuaje.
Orice client cu o afecțiune existentă ar trebui să confirme cu medicul său dacă să se tatueze sau nu este sigur. De asemenea, este important să-i comunici artistului tău tatuator orice problemă, astfel încât acesta să fie conștient și echipat să te servească mai bine și să asigure o experiență sigură. Trebuie subliniat faptul că fiecare circumstanță medicală poate să difere de la o persoană la alta.

Related Blogs