11 întrebări pe care sa le pui artistului tatuator

ARTIȘTI TATUATORI RĂSPUND LA 11 ÎNTREBĂRI PE CARE ÎNTOTDEAUNA ȚI-AI DORIT SĂ LE PUI

ARTIȘTI TATUATORI RĂSPUND LA 11 ÎNTREBĂRI PE CARE ÎNTOTDEAUNA ȚI-AI DORIT SĂ LE PUI

CUM EXERSEAZĂ TATUATORII ATUNCI CÂND SUNT LA ÎNCEPUT?

Un artist tatuator profesionist ne-a spus că a învăța să tatuezi implică de obicei exersarea pe oameni pe care îi cunoști.

„Majoritatea oamenilor încep cu prieteni foarte înțelegători, care sunt dispuși să fie cobai,” „Un salon poate permite, de asemenea, unui ucenic să exerseze pe clienții care sunt de acord să lucreze cu un începător.”

 

Doare mai tare să fii tatuat cu un ac gros sau cu unul subțire?

Acele groase pot fi, de fapt, mai puțin dureroase atunci când sunt utilizate pe anumite zone.„Zona buzelor, în special, este una cu adevărat nedureroasă atunci când se folosește un ac mai mare”, „Pare contraintuitiv, dar acul mai gros înseamnă că presiunea este dispersată mai uniform.”
Te poți consulta cu un artist pentru a determina care ar fi cea mai bună opțiune având în vedere tipul tău de piele și designul ales.

Ce părere ai despre tatuarea clienților aflați sub influența alcoolului?

Artiștii tatuatori de obicei nu vor fi de acord să tatueze un client care pare să fie sub influența băuturilor alcoolice.„Clienților ce au băut alcool le este mai greu să rămână nemișcați, ceea ce face ședința de tatuat dificilă pentru amândoi.” „Avand alcool în organism crește, de asemenea, timpul de sângerare și de vindecare.”
De asemenea, menționăm că clienții beți sunt mai predispuși să regrete noul tatuaj, așa că dacă doriți să vă faceți un tatuaj, cel mai bine este să vă prezentați la întâlnire cu mintea limpede.

Ce ți-ai dori ca ai tăi clienți să nu mai facă?

Poate să nu fie foarte respectuos să ceri unui artist tariful pe oră. „Întrebând despre un tarif pe oră, clientul poate își dorește să afle cât de repede lucrez, deși ceea ce plătește cu adevărat este rezultatul final. Nu ai cere unui chirurg sau pictor tariful orar.”
Unii nu apreciază nici atunci când clienții cer un tatuaj prea des întâlnit pe care l-au văzut online.„Doar pentru că l-ai văzut pe Pinterest nu înseamnă că va fi potrivit pentru nuanța pielii, structura musculară sau dimensiunea dorită de tine. Obținerea unui model personalizate este o modalitate mult mai potrivită de a aborda situația.”

Ce se întâmplă când artiștii fac o greșeală în timp ce tatuează?

Chiar și profesioniștii fac greșeli, așa că, dacă un artist tatuator observă o eroare în timp ce lucrează, spălarea zonei poate ajuta. „Nu am avut niciodată nevoie să folosesc această tehnică, dar un tatuator ar putea folosi o soluție salină de îndepărtare a cernelei pentru a scoate culoarea proaspăt aplicată.”
De asemenea, este posibil să utilizezi cerneală de culoarea pielii pentru a camufla o eroare, dar acest lucru poate lăsa zona să arate precum creta și se va decolora pe măsură ce tatuajul îmbătrânește.Cea mai bună abordare pentru a gestiona o eroare este să fii sincer cu clientul. „Este mai bine să nu faci greșeli, dar dacă o faci, ar trebui să îți asumi fapta. Învață din asta, remediază și mergi mai departe.”

Plâng clienții atunci când sunt tatuați?

Nu este nemaiauzit ca clienții să verse o lacrimă sau două în timp ce sunt întinși pe patul de tatuat.
„Nu mulți clienți plâng, dar se întâmplă. [Tatuajele] pot fi foarte dureroase, așa că un pic de plâns este în regulă.” „Plânsul se întâmplă din când în când, dar constat că este cel mai adesea legat de o eliberare emoțională, mai degrabă, decât de durere fizică.”

Care sunt cele mai dureroase zone unde poți fi tatuat?

Tatuajele pe stern, piept și inghinale pot fi deosebit de dureroase. Cât de mult doare un tatuaj depinde de o serie de factori diferiți, cum ar fi grosimea pielii sau dacă zona este direct deasupra unui os sau mușchi.
„Din experiența mea, sternul, pieptul și zona inghinală dor cel mai tare când sunt tatuate”, „Cele mai puțin dureroase sunt de obicei brațele și coapsele.” Zonele cu piele extrem de subțire și sensibilă pot de asemenea fi foarte dureroase.
„Pleoapele, în special, pot fi dureroase, deoarece mulți oameni sunt foarte agitați când își fac tatuaje aici. Areolele pot durea, de asemenea, mai ales dacă există țesut cicatrizant acolo, înseamnând că este nevoie de o presiune suplimentară.”

Ce părere au artiștii despre tatuajele pe față? 

Deși suntem bucuroși să le facem clienților tatuaje faciale, aceștia ar trebui să fie conștienți de faptul că arta corporală în anumite locuri poate avea implicații profesionale și sociale. „În industrie, noi numim tatuajele de pe gât, față și mâini „job stoppers”, „Din păcate, tatuajele din aceste locuri afectează într-adevăr modul în care oamenii te privesc și interacționează cu tine.”
Sugerăm ca clienții fără tatuaje anterioare să se tatueze ințial în locuri mai puțin vizibile, înainte de a se angaja în lucrări faciale.” „Tatuajele pe gât sau pe față au devenit mult mai comune și mai acceptate în ultima perioadă, dar trebuie să vă asigurați că ceea ce vă scrieți pe frunte este cea mai bună idee.”

Pot clienții să ia pastile de durere înainte de sesiunea de tatuat? 

Unele analgezice pot crește sângerarea și pot complica recuperarea. „De obicei nu recomand clienților să ia analgezice înainte de programare.” „În special unele creme pentru amorțire pot avea efecte adverse asupra calității tatuajului.”
De asemenea, este important să rețineți că unele analgezice eliberate fără prescripție medicală, dar  și cele prescrise, inclusiv ibuprofenul și aspirina, sunt, de asemenea, agenți de subțiere a sângelui, astfel încât pot crește sângerarea și pot interfera cu procesul de vindecare.

Ce nu înțelege majoritatea oamenilor despre jobul de TATTOO ARTIST? 

„Tatuatorii fac ca joburile lor să pară cool și distractive, dar cei mai mulți dintre noi lucrăm multe ore pe zi, iar ucenicia este muncă grea.”„Mulți dintre tatuatorii pe care i-am întâlnit chiar urăsc să se tatueze. Majorității chiar nu îi place durerea.”

Care este cel mai interesant tatuaj pe care l-ai făcut vreodată?

Deși toate tatuajele sunt lucrări de artă incredibil de personale, artiștii recunosc că unele modele sunt mai memorabile decât altele. „Cel mai interesant tatuaj pe care l-am făcut vreodată a fost un ombilic”. „O intervenție chirurgicală anterioară îndepărtase buricul clientului, așa că i-am tatuat o nouă versiune 3D”, spune un profesionist pe care l-am întrebat. De asemenea, mulți clienți nu se sfiesc din a-i cere artistului tatuator modele unice în locuri intime.

Related Blogs