Vindecare piercing - Badass Tattoo Bucharest

Piercing Aftercare sau Cum Să Ai Grijă de Piercingul Tău Proaspăt – 💉

Lucrurile sunt destul de simple; există doar câteva reguli pe care trebuie să le integrezi în rutina ta pentru ca piercing-ul să se vindece ușor și fără probleme.

1. Ai nevoie de soluție salină sterilă izotonică (0.9%) sau, așa cum este mai cunoscută, „ser fiziologic” 💠. Se poate achiziționa de la farmacie. Varianta sub formă de spray (de exemplu: Marimer) este preferabilă, fiind mai ușor de aplicat, având o longevitate mai mare și fiind portabilă.

2. Spală-te bine pe mâini.  Aplică soluția salină pe piercing. Folosește o compresă sterilă sau un bețișor de urechi pentru a înlătura cojitele din jurul piercing-ului (atat în față cât și în spatele acestuia). Tamponază cu un șervețel/compresă curată pentru a înlătura excesul de ser fiziologic, deoarece umezeala îngreunează vindecarea.

Curățarea trebuie făcută de minim 2 ori/zi pentru cel puțin o lună 🧴.

Evită !!!: ⛔️
– Dormitul pe piercing
– Castile
– Atingerea acestuia cu mâinile murdare
– Machiajul și orice fel de produs de skincare într-o rază de 1-2 cm în jurul zonei respective
– Loviturile peste piercing
– Plaja/piscina/mare (pentru piercing-urile corporale)

Nu folosim niciodată: 🚫
– Betadina
– Spirt
– Bepanthen, baneocin
– Apa cu sare făcută acasă
– Sau orice altă substanță

Recomandări: ✅️
– Verifică constant că bijuteria este bine înfiletată
– Poți dormi în prima perioadă pe o pernă de gât de tip avion pentru a evita dormitul pe piercing (asta dacă piercing-ul este în ureche)

Ține minte că vindecarea unui piercing este un proces de lungă durată și trebuie să respecți recomandările oferite pentru o vindecare ideală 🔆.

Cum se întâmplă magia?

Când ajungi la salon, vei fi primit cu căldură de colega noastră, care te va invita să completezi un formular în timp ce îți pregătește o cafea sau un ceai, conform preferințelor tale. După aceasta, vei discuta cu artistul despre piercingul  dorit și locul cel mai potrivit pe corp pentru acesta.

Suntem pasionați de provocări, așa că încurajăm exprimarea ideilor tale, iar noi ne străduim să le transformăm în tatuaje excepționale.

Contact

Hai să discutăm!

Completează formularul de mai jos cu detaliile proiectului tău! (referință, dimensiune aproximativă, poziționare pe corp)

În cel mai scurt timp, unul dintre colegii noștri iți va răspunde!

Contact

 

Adresa: Strada General David Praporgescu 9, București

Telefon:  +40 0743323642

Email: badass.tattoo.bucharest@gmail.com

Program: Salonul functioneaza pe baza de programare