Cum te pregătești pentru ședința de tatuat - Badass Tattoo Bucharest

Cum te pregătești pentru ședința de tatuat

Cum te pregătești pentru ședința de tatuat?

Poate fi primul tău tatuaj sau al șaselea, emoțiile tot există.
Tatuajele te vor însoți pe viață și, de aceea, nu trebuie să le îngrijești numai după ce au fost realizate, ci să te pregătești și înainte de ședință, pentru un rezultat cât mai bun.

Iată sfaturile noastre pentru o pregătire corespunzătoare:

  • Bea multă apă

Este important să rămâi hidratat în timpul procesului de tatuare și ar trebui să bei multă apă în prealabil.
A fi bine hidratat este întotdeauna o idee bună dar, în acest caz particular, te ajută să reziști mai bine la discomfort și să te vindeci mai repede după aceea. Desigur, nu ar strica să mănanci ceva bun înainte, doar pentru curaj.

  • Menține pielea hidratată

Evident, nu te acoperi cu cremă hidratantă înainte de tatuaj, dar este cu siguranță o idee bună să-ți hidratezi pielea cu o câteva zile înainte de întâlnirea cu tatuatorul. Conform ultimelor noutăți din domeniu, o piele hidratată ajută  cerneala să pătrundă mai eficient.

  • Rade zona

Dacă nu doriți să încetiniți întregul proces, ar trebui să luați în considerare îndepărtarea părului din zonă cu o seara înainte. Aveți grijă să nu vă tăiați, deoarece acest lucru ar putea însemna o anulare a ședinței de tatuat!

  • Dormi bine cu o noapte înainte

Nu ieși la un concert sau la o bere cu o seară înainte! Învață din greșelile altora și odihnește-te cât mai bine.
A fi bine odihnit te va face mai puțin crispat, ba chiar vei fi mai relaxat pe parcursul tatuajului.

  • Mănâncă bine

Asigură-te că mănânci o masă copioasă înainte de programare. Corpul tău va avea nevoie de energie, mai ales atunci când instinctul tău îți va spune să te încordezi la tatuarea părților dureroase.

  • Poartă îmbrăcăminte potrivită

Dacă îți faci un sleeve, poartă un tricou pe care nu te-ar deranja să îl distrugi. S-ar putea să nu se întâmple, dar cerneala de pe șablon poate ajunge cu ușurință pe haine și dacă trebuie să sufleci mânecile pentru partea de umăr a tatuajului… materialul se poate întinde destul de rău.
În acest caz ar fi bine să purtați un maiou pentru ședința de tatuat sau orice haină lejeră.

  • Folosiți mijloace pentru a vă distrage de la durere

În unele cazuri, poți petrece cea mai mare parte a timpului vorbind cu artistul tatuator, dar unii doresc să rămână concentrați și preferă să îți aduci propriul divertisment.
Din fericire, toți avem telefoane mobile în zilele noastre! Nu ar strica să iei la tine un încărcator, căci serialele de pe Netflix îți vor goli repede bateria.

Related Blogs